Bijna iedereen is gevaccineerd, de versoepelingen zijn ingang gegaan, bijna is alles weer normaal! Dit betekent dat we weer leuke uitstapjes mogen plannen. Nu de zomervakantie in zicht is, is het een goed moment om te plannen wat je met je vrije tijd kan doen.Wij hebben om deze reden een aantal leuke culturele activiteiten op een rijtje gezet die in Nederland allemaal te doen zijn! Ideaal voor de mensen die thuisblijven! 

Bezoek een theatervoorstelling!
Na lange tijd wachten mogen de theatervoorstellingen ook weer doorgaan. Goed nieuws voor alle artiesten en de bezoekers natuurlijk! In het theater worden verschillende voorstellingen gehouden zoals cabaret, muziek en dans. De variaties zijn enorm. Denk bijvoorbeeld aan een klassiek concert of juist hardrock. Bovendien heeft Nederland super veel cabaretiers die je de ergste kramp in je buik geeft van het lachen. Denk aan Daniël Arends en Peter Pannekoek die deze dagen erg populair zijn om hun goede shows. Verder zijn er prachtige dans voorstellingen door het land te zien. Van breakdance tot ballet. Dus kijk goed in de omgeving een schouwburg te vinden is en boek een ticket! 

Ontdek hunebedden in Drenthe
Voor de echte cultuursnuivers die liever de natuur in gaan, is het ontdekken van hunebedden in Drenthe zeker een aanrader. Drenthe staat bekend om haar prachtige omgeving. Het veen, de meren, en natuurlijk de hunebedden! Laat je verwonderen door de omgeving en eeuwen oude geschiedenis die de provincie te bieden heeft. 

Laat je verbeelden in een museum
Theater en natuur op het lijstje gezet komende zomer? Perfect! Dan hebben we tot slot nog iets moois dat je verbeelding laat spreken. Dat is natuurlijk het bezoeken van musea! Nederland staat bekend om al zijn wereldberoemde kunstenaars. Van Rembrandt tot Van Gogh zijn hun meesterwerken in het land te zien. In Amsterdam is het Rijksmuseum dat zeker de moeite waard is om te bezoeken. Sinds kort is het slavernijtentoonstelling ook geopend! WIl je liever een museum in het noorden bezoeken? Dan zijn de musea in Groningen absoluut een mustsee. Zoek eenvoudig via de zoekterm: kunstenaar Groningen of schilderij Groningen, dan vind je tientallen fantastiche kunstenaars die verbazingwekkend zijn! 

Gratis stockfoto met aantrekken, Amerika, architectuur