Fayetteville, North Carolina heeft een aantal van de beste theater in het zuiden. Als je een persoon bent die van cultuur houdt, zul je vinden wat je zoekt.

Naast beeldende kunst en symfonieën, Fayetteville is de thuisbasis van een aantal prachtige theater, allemaal binnen de pracht van het zuiden. Het maakt niet uit wat uw smaak, er is zeker iets dat bij u past in deze charmante, zuidelijke stad.

Het Cameo Theater is gelegen aan Hay Street, dat is in het hart van het centrum van Fayetteville. Het Cameo Theater is een huis uit de jaren 20 dat is gerestaureerd tot pracht. Hier u onafhankelijke en buitenlandse films bekijken in een ongerepte sfeer ongeëvenaard. De Cameo werd onlangs erkend door het Sundance Film Festival waar het werd afgebeeld in een van hun publicaties. Dit charmante theater is elke avond geopend en de foto’s veranderen wekelijks. Iedereen die houdt van onafhankelijke of buitenlandse films zal genieten van het kijken naar films in dit prachtige gebouw.

Een van de meest bekroonde live theaters in de omgeving is het Cape Fear Regional Theater. De Cape Fear Regional is gelegen op het nabijgelegen Person Street in het centrum van Fayetteville, North Carolina, en beschikt over drama’s, komedies en muzikale producties. De Cape Fear Regional Theater is onderhoudend publiek voor meer dan 40 jaar en beschikt vaak over een aantal gasten podium en scherm sterren. Er lopen zelfs kindermatinees.

Zowel het Cape Fear Regional Theater als het Fayetteville Symphony Orchestra hosten vaak producties in Campbellton Landing, een amfitheater gelegen aan de nabijgelegen Cape Fear River. Hier u een wandeling langs de prachtige rivier voor en na enkele van de mooiste producties in de omgeving. Campbellton Landing heeft het hele jaar door vele producties, variërend van klassieke muziek, live theater en jazzoptredens.